Mit Rackhosting

Systemadministrator

Vi søger en systemadministrator, der brænder for hosting, outsourcing og netværk

Brænder du for drift af både Linux og Windows installationer, på VMware vCloud platformen og synes du at netværk, sikkerhed og optimering er noget af det mest spændende der findes?

Er du klar til at håndtere et par hundrede spændende danske virksomheders forskellige platforme med både web og infrastruktur løsninger? Ønsker du at tage din faglighed til næste niveau, hvor udfordrende opgaver, kundeservice mellem professionelle og ikke mindst 100% oppetid, er i højsædet?

Leder du efter en virksomhed i vækst, hvor der er fart på, men ikke mere end at du kan følge med og hvor sammenhold, selvbestemmelse, ansvar og fleksibilitet er i fokus?

Så vil vi rigtig gerne snakke med dig!

Stillingsbeskrivelse

Rackhosting ApS er en mindre dansk hosting virksomhed, placeret i Tåstrup nord for København, der betjener mere end 200 danske kunder, på vores centrale VMware cluster eller kundernes egne private VMware clouds. Mange kunder kender os bl.a. for vores VMware Virtual Datacenter løsning og vores Cloud Server / Virtual Private Server (VPS) løsninger.

Vi har p.t. brug for 1 kandidat til at være med til at varetage driften af vores VMware platform, netværk og infrastruktur og det er derfor en fordel hvis du kommer fra en stilling som systemadministrator.

Som Systemadministrator, vil du blive tildelt opgaver og ansvar inden for følgende områder:

• Netværk (primært Cisco), infrastruktur & backbones i mellem 3 forskellige datacentre, herunder routerteknologier som BGP/OSPF, opsætning af VPN tunneller

• Etablering, drift og support af miljøer og forretningskritiske applikationer, baseret på både Linux & Windows samt en masse andre spændende teknologier herunder Veeam backup, Webservere, Cachingservere, SQL databaser, Active directory og meget andet.

• Konfigurering, fejlsøgning og optimering på et teknisk højt niveau, hvor du får ansvar for en række systemer og/eller teknologier.

• Automatisering og optimering af daglige driftsopgaver gennem scripts og programmeringssprog.

• Deltagelse i løbende driftsprojekter, hvor du får ansvar for større eller mindre opgaver alt efter din erfaring.

• Deltagelse i vagtordning

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du:

Har en uddannelsesbaggrund inden for IT som eksempelvis datamatiker eller datafagtekniker.

Er nyuddannet eller har et par års erfaring fra en lignende stilling eller bare har et godt fundament inden for og viden om serveradministration og infrastruktur, som du brænder for at tage til det næste niveau.

Er kvalitetsbevidst og bliver motiveret af at levere og optimere forretnings- og samfundskritiske løsninger og professionel kundeservice.

Vi tror på, at du lærer bedst ved at få tildelt ansvar fra start og på egen hånd løfte spændende og udfordrende opgaver. Du vil selvfølgelig aldrig blive overladt til dig selv og altid have dine dygtige kolleger omkring dig til at sparre med.

Hvis du i øvrigt kan bidrage til forretningens udvikling, gennem erfaring fra andre virtualiseringsplatforme f.eks. OpenStack, KVM, Xen, Google Cloud, Amazon AWS & Azure, kender til ITIL & ISO standarder, eller ved noget om CMS systemer, Kubernetes og Docker, synes vi bare det er fedt og et plus.

Er du klar til at tage det næste skridt?

Så send os straks din ansøgning med CV og relevante bilag til mh@rackhosting.com, så kontakter vi dig inden for 48 timer.

Alle kvalificerede kandidater opfordres til at ansøge uanset køn, race, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Alle ansøgninger behandles med diskretion. Dokumenter indeholdende personoplysninger slettes automatisk når vi har taget stilling til ansøgningen.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du altid velkommen til at skrive til Adm. Direktør Martin Helms på mh@rackhosting.com

Vi ser frem til at høre fra dig!

NB. Læs også om andre evt. stillingsopslag på IT-jobbank

Ring for en uforpligtende snak

Tlf 70 22 33 04

info@rackhosting.com

Rackhosting ApS, CVR 15777176
Hørskætten 6C, 2630 Taastrup

Copyright © 2000-2019 Rackhosting ApS. Alle rettigheder er forbeholdt. 

Følg os

phonecross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram