Mit Rackhosting
Remote Backup as a Service (BAAS)

Remote Backup

Snak med en Ekspert

Remote Backup

Vi kan hjælpe dig med at sikre dine data nemt og uden et kompliceret setup. Med vores backup løsning sparer I penge og skal ikke bekymre jer om forældede backupsystemer. Jeres data er i sikre hænder, og vi overvåger driften af din backup døgnet rundt.

Fordele ved en Remote Backup løsning

Med en Vmware Virtual Datacenter løsning, får du adgang til en enterprise-ready infrastruktur-løsning, baseret på markedets bedste virtualiseringssoftware til virtualisering fra VMware. Du har alle de samme muligheder som i et fysisk datacenter, men du betaler mindre og opnår en række fordele.

Genskab data

Gendan værdifuld data med få klik og spar afgørende tid, hvis uheldet skulle være ude. Perioden for dataopbevaring (retention) aftales med afsæt i individuelle behov.

Datasikkerhed

Du får adgang til markedets sikreste backup-løsning med fuldt krypteret backup af alt fra applikationer til virksomhedens mobiltelefoner. Dine data krypteres med AES-256 fra klienten med en nøgle, som kun I kender og som skal anvendes ved genskabelse.

Sikre rammer

Dine data gemmes på en af Danmarks mest sikre lokationer, som blandt andet er sikret mod brand og oversvømmelse. Vi har yderligere mulighed for at gemme dine data på op til 3 forskellige geografiske lokationer.

Remote Backup er obligatorisk sikkerhed

I dag er det helt nødvendigt at have en sikker og gennemtestet backup-løsning. Truslerne i dag er mange og vi hører næsten dagligt om virksomheder, der mister vigtige og uerstattelige data. Selv store virksomheder kan blive ramt, og det er næsten umuligt at sikre sig 100%. Det man derimod bør sikre sig er, at man altid kan genskabe det nødvendige data hurtigt og enkelt.

Det skal du bruge Remote Backup til

 • Remote Backup af Arbejdsstationer
  Windows, Mac og Linux
 • Remote Backup af Serversystemer
  Windows Server ( Inklusive Active Directory), VMware, Hyper-V, Synology NAS, Linux, UNIX)
 • Remote Backup af Mailsystemer
  Exchange, Office 365 og Lotus
 • Remote Backup af SQL servere
  Microsoft SQL Server, Oracle, MySQL
 • Remote Backup af Synology NAS
 • Remote Backup af Mobiltelefoner og Tablets
  Android og iPhone
 • Remote Backup af Public Clouds
  F.eks. Amazon (AWS), Google Cloud Platform og Microsoft Azure
Ønsker du en Remote Backup Løsning til din Office 365 Pakke, anbefaler vi en løsning fra vores Hollandske teknologipartner Veeam. Det kan du læse mere om her.

Hvad siger kunderne?

Unik Backup-løsning til jeres virksomhed

Vi kan dække alle behov for backup i en virksomhed. Har du dog brug for en helt ekstraordinær backup løsning, så kan vi også klare det. Hos Rackhosting er vi specialister i hosting og datasikkerhed, og vælger altid den bedste hardware og software til vores backupløsninger.

Kontakt os nu – og lad os tage en snak om netop jeres behov. Vi er endnu ikke blevet præsenteret for en online backup opgave, som vi ikke kunne løse.
Lad os tage en uforpligtende snak

Brug for hjælp?

Ring mig op
Ring for en uforpligtende snak

Tlf 70 22 33 04

info@rackhosting.com

Rackhosting ApS, CVR 15777176
Spotorno Allé 12, 2 th, 2630 Taastrup

Copyright © 2000-2023 Rackhosting ApS. Alle rettigheder er forbeholdt. 

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram