Mit Rackhosting

Cloud Hosting Cases

Eksempler på nogle af Rackhosting's cloud hosting løsninger 

Vi sætter en stor ære i, at have tilfredse kunder og vi vægter partnerskabet højt.

Vores vision er at være Danmarks førende erhvervsleverandør af cloud hosting og altid yde det høje, personlige serviceniveau, vi er så kendt for. Og det forpligter. Derfor er vi altid nemme at få fat i, når der er en udfordring eller opgave, der skal løses.

Vi har udvalgt en håndfuld Cloud Hosting Business Cases fra Rackhosting - til oplysning og til inspiration.

"For every challenge we impose, the Rackhosting team has provided a stable, secure, and reliable solution, challenging our decisions and thinking ahead."

Nordlid ApS

“RelationshusetGekko (nu Nordlid) blev kunde hos Rackhosting tilbage i 2013. Bureauet stod overfor at udvide outsourcingen og var derfor på udkig efter en ny løsning, der dels understøttede deres behov for selv at kunne administrere, og dels stadig gav Rackhosting mulighed for at have kontrol med de forskellige servere og datalinjer.”
Læs business casen
"Nu Skal Vi Kun Fokusere På Det Vi Er Bedst Til"

Sweco Denmark

“Sweco indgik partnerskab med Rackhosting for mere end 4 år siden. Målet var at kunne tilbyde en forbedret performance i driftsmiljøet for de mange kunder, der benytter vores løsninger. Det har vi virkeligt opnået –allerede fra dag 1 efter flytningen.

Den gode oplevelse har betydet, at vi efterfølgende har flyttet vores udviklingsmiljø til Rackhosting. Derfor kan vi langt hurtigere end tidligere skalere op og ned, når behov i udviklings- og testmiljøer ændrer sig …”
Læs business casen
"Nu Skal Vi Ikke Bekymre Os Mere"

Teknologiens Mediehus

“Mediehuset Ingeniøren A/S har på få år taget rejsen fra eget serverrum til co-lokation hosting og videre til public cloud med Rackhosting. Første trin i 2013 var udflytning af både servere, firewalls, SAN og netværksudstyr fra eget serverrum med argon-anlæg, køleanlæg, UPS og dieselgenerator. Det gik over alt forventning og gav store besparelser på strøm, serviceaftaler og administration …”
Læs business casen
"... Gennem hele forløbet har samarbejdet vist at Rackhosting kan levere på tid, pris og kvalitet..."

Zitelab ApS

“Rackhosting er vores mangeårige samarbejdspartner for hosting af sundhedsløsninger. Med overholdelse af den nyeste europæiske lovgivning, intensive fælles godkendelsesforløb og hosting på en super moderne Private Cloud platform med Cisco servere og Nimble Hybrid Flash SAN, er vi vokset både hver for sig og sammen.

Gennem hele forløbet har samarbejdet vist at Rackhosting kan levere på tid, pris og kvalitet og ikke mindst den juridiske fundering omkring datasikkerhed.”
Læs business casen

Udsnit af Vores kunder

Se cases
Ring for en uforpligtende snak

Tlf 70 22 33 04

info@rackhosting.com

Rackhosting ApS, CVR 15777176
Spotorno Allé 12, 2 th, 2630 Taastrup

Copyright © 2000-2023 Rackhosting ApS. Alle rettigheder er forbeholdt. 

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram