Mit Rackhosting
Sikkerhed for dine kunder er et must for et seriøst website

SSL Certifikat

Snak med en Ekspert

Hvad er SSL Certifikat?

Et SSL certifikat er din sikkerhed for, at kommunikationen mellem din kunde og din server er krypteret og derfor ikke kan læses af andre.

Hos Rackhosting anbefaler vi som minimum, at alle der har en hjemmeside med følsomme oplysninger, login-sider eller lignende, bliver beskyttet med HTTPS og et gyldigt autoriseret SSL certifikat.

Derudover anbefales det på alle øvrige websites. Store globale platforme som Google og Facebook prioriterer trafik til sider, der værner om besøgendes sikkerhed.

Der er mange grunde til at få et certifikat til sit website, applikation eller til sin webshop. Faktisk findes der kun gode grunde til, at beskytte den data der sendes via dit website. Både for din egen og for dine kunders skyld. Fordele og udbytte med et SSL certifikat afhænger af dine behov og hvilken type forretning du driver online.

Fordele ved en SSL Certifikat

Med en Vmware Virtual Datacenter løsning, får du adgang til en enterprise-ready infrastruktur-løsning, baseret på markedets bedste virtualiseringssoftware til virtualisering fra VMware. Du har alle de samme muligheder som i et fysisk datacenter, men du betaler mindre og opnår en række fordele.

Sikre Personfølsomme Data

Kommunikationen mellem din kunde og din server er krypteret og ikke kan læses af andre. Websites med online forretning og betaling bør som udgangspunkt altid sikres med et SSL certifikat. Det er et lovkrav, at personfølsomme data krypteres og dermed ikke kan misbruges af 3-part.

Højere konvertering

Et SSL certifikat giver sikkerhed for, at data krypteres. Websites med et certifikat vises desuden med den lille grønne hængelås i adresselinjen, som indikerer et sikkert website. At skabe sikre tillidsfulde rammer for dine kunder, er en de mest effektive metoder til at øge konverteringsrater og salg online.

Mere trafik fra søgemaskiner

Det antages at Google bruger SSL som en ranking-faktor i deres søgeresultater. Der er lavet flere test af dette, der viser en klar forbedring af websites placering efter implementeringen af et certifikat.

Typer af SSL Certifikater

Domæne valideret SSL certifikat

Dette certifikat dækker dit domæne både med og uden www foran (f.eks. rackhosting.dk og www.rackhosting.dk). Certifikatet kan bruges på flere servere ved behov. Et domæne-valideret certifikat er rigtig godt for en mindre virksomhed, som har en mindre webshop med små behov.

Wildcard SSL certifikat

Dette certifikat dækker alle subdomæner for dit domæne. Eksempelvis mail.rackhosting.dk, support.rackhosting.dk, helpdesk.rackhosting.dk og andre lignende navne. Certifikatet kan bruges på alle websites, servere og services, som du har brug for at beskytte under samme domæne. Godt for for dig, hvis du udbyder mange services eller mange websites som tilgås via internettet.

Extended Validation SSL Certifikat

Dette certifikat giver dine kunder sikkerhed for, at det er dig der står bag websitet. “The Green Bar” i en webbrowser betyder at firmaet bag websitet har været igennem en betydelig valideringsproces for at få udstedt Extended Validation SSL Certifikat. Firma-informationer vil fremgå i selve certifikatet, så det kan verificeres direkte på websitet. Perfekt for dig som gerne vil vise, at kunderne er i helt trygge hænder, når besøger dig website/ de handler hos dig.

Sikkerhedstjek i forbindelse med valg af certifikat

Inden du vælger SSL certifikat, tilbyder vi et uforpligtende sikkerhedstjek, hvor vi eksempelvis afdækker dine forretningsmæssige behov sammenholdt med din eksisterende sikkerhedsløsning/sikkerhedsniveau, din servers sikkerhed og eventuelle indsatsområder.

Vi har hjulpet adskillige virksomheder med, at øge deres online sikkerhed for brugere og kunder.

Grundighed betaler sig i forbindelse med valg af SSL certifikat - vi står klar med hjælp og rådgivning.

Ring mig op

Hvor sikkert er et SSL certifikat?

Selvom der ikke er forskel på krypteringsniveauet på de tre typer SSL certifikater, kan det sjældent stå alene. Man er ikke 100% beskyttet med et SSL certifikat, og det er vigtigt at kende til begrænsningerne.

Certifikater giver generelt set en høj sikkerhed og beskyttelse, men der findes altid en vej rundt om næsten hvad som helst.

Hvad siger kunderne?

Lad os tage en uforpligtende snak

Brug for hjælp?

Ring mig op
Ring for en uforpligtende snak

Tlf 70 22 33 04

info@rackhosting.com

Rackhosting ApS, CVR 15777176
Spotorno Allé 12, 2 th, 2630 Taastrup

Copyright © 2000-2023 Rackhosting ApS. Alle rettigheder er forbeholdt. 

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram