Mit Rackhosting

Hvad er Plesk?

Flere af vores kunder har spurgt hvilket admin-system vi vil anbefale til webhosting. Svaret er Plesk. Nedenfor tager vi et hurtigt kig på hvad Plesk er, og hvorfor det også er vores førstevalg og anbefalede system til webhosting.

Plesk er et populært webbaseret admin-system til servere. Det er i tiltagende grad førstevalget blandt webhosting-firmaer og digitale bureauer. På globalt plan er Plesk installeret på mere end 380.000 Microsoft og Linux servere.

Intuitiv og brugervenlig website administration

Plesk har opbygget intuitivt og med stor fokus på brugervenlighed. Kontrolpanelet giver overblik og gør det muligt for website administratorer og andre techies, at håndtere en større mænge sites uden at miste overblikket. Det tilgængelige webinterface gør det specielt attraktivt blandt DevOps og WebOps, hvor automatisering og fleksibilitet i håndteringen frigiver tid og skaber overblik.

Funktioner i Plesk

Med Plesk få man adgang til en række funktioner, der gør det let og overskueligt for webmastere og udviklere, at administrere servere og websites. Værktøjerne i Plesk gør det enkelt, at udføre rutinemæssige vedligeholdelsesopgaver, konfiguration og administration.

Mange features

 • Administration af e-mail konti
 • Oprettelse af FTP-konti
 • Administration af DNS autoresponders
 • Oprettelse af MySql
 • Administration af databaser, filer og domæner
 • Automatisering af backup rutiner
 • Integration med Git og Docker
 • One-Click installers til f.eks. WordPress, Drupal og Joomla
 • Caching features
 • Security features

Sikkerhed

Plesk er generelt set et meget sikkert system, og udviklerne har gjort meget for, at undgå datatab og ondsindede angreb.

Et par eksempler:

 • Plesk beskytter bl.a. serveren med Fail2Ban, der er et præventivt stykke software, der kontrollerer logfilerne for fejlede loginforsøg. Hvis antallet af fejlede loginforsøg fra en IP overstiger en grænseværdi, udsendes alarm og/eller den pågældende IP blokeres i en angiven periode.
 • Firewall’en ModSecurity i Plesk tjekker alle indgående http forespørgsler, og kan modificeres med egne regler. Derudover bruger Plesk egen SSL til, at kryptere Webinterfacet.

Understøtter både Linux og Windows

Plesk kan installeres på flere måder, herunder på en delt server, cloud VPS eller på en dedikeret server. Derudover er Plesk er et at de få systemer, der er bygget til både Linux og Windows. Systemet giver specielt fordele til virksomheder, der ikke har en intern Linux konsulent tilknyttet, men som skal kunne tilgå selv avancerede management features på serveren uden besvær. Vi kan naturligvis hjælpe dig godt i gang, og hjælpe til med den løbende support og teknisk bistand.

Opsæt jeres egne e-mail konti på jeres server

Ønsker din virksomhed at begrænse omkostninger til e-mails og har I ikke brug for avancerede features som Microsoft Office 365 og Google Apps for Business, så kan det være et rigtig fint alternative at hoste e-mail på jeres egen server ved Rackshosting. Det er super nemt at sætte op med Plesk. Det vil vi i øvrigt gerne hjælpe med. Har I derimod brug for kalender, mødebooking og kontakter i skyen, kan vi også hjælpe med Office 365 licenser og opsætning.

Kør din docker container på Plesk

Spørger dit developer team om at kunne hoste Docker, så kan I sagtens gøre det på jeres server with Rackhosting. Inde i Plesk kan I opsætte og administrere Docker containers. Få klik og super overblik.

Host jeres virksomheds Git på jeres egen server med Plesk

Som software virksomhed er ens kode noget af det man ønsker at beskytte.

Derfor er det også naturligt at ville vælge en stabil og troværdig git host. Github er naturligvis en af de største spillere på markedet, men der kan være grunde til at vælge en self-hosted løsning.

Ønsker din virksomhed selv at have jeres data her i Danmark, så kan I nemt sætte det op med Plesk.

 

Opret et WordPress website på Plesk med one-click install

WordPress er den mest udbredte blogging platform i verden og bruges samtidig af et stort udvalg af verdens førende websites. Det er et naturligt valg som CMS til ens virksomheds website, hvorfor mange digitale bureauer og webdesignere anvender WordPress i stort stil. En stor fordel er samtidig, at Plesk kan automatisere updates af WordPress installation og plugins. Det i sig selv frigiver noget tid, og skaber yderligere sikkerhed for stabil drift. Hvis du ønsker et nyt site på din Rackhosting server, kan du selv sætte den op med få klik i Plesk.

 

[screenshot]

Er Plesk noget for min virksomhed?

Du skal vælge at få installeret Plesk på jeres server hvis I går op I en nem og visuel arbejdsgang.

Vi har flere kunder, der uden behov for et udvikler/tekniker team selv kan opsætte deres egne email konti mm.

Ønsker du i stedet en mere custom løsning med adgang til SSH og command line, så behøver I ikke nødvendigvis Plesk.

Tag et kig på vores Cloud Server løsninger og vores Virtual Private Server (VPS) løsninger, som begge kan kan konfigureres med eller uden Plesk alt efter behov og præference.

 

 

Postet i:
Ring for en uforpligtende snak

Tlf 70 22 33 04

info@rackhosting.com

Rackhosting ApS, CVR 15777176
Hørskætten 6C, 2630 Taastrup

Copyright © 2000-2019 Rackhosting ApS. Alle rettigheder er forbeholdt. 

Følg os

phonetwitterfacebooklinkedincross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram