Mit Rackhosting

Sweco Danmark A/S

Sweco planlægger og designer fremtidens samfund og byer, ved at tilbyde kvalificerede rådgivningsydelser inden for teknik, miljøteknologi og arkitektur.

Sweco har kontorer i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Estland, Litauen, Bulgarien, Polen, Tjekkiet, Tyskland, Holland, Belgien, England samt Tyrkiet og løser hvert år opgaver i 70 lande over hele kloden.

Sweco har 14.500 eksperter i 14 lande i Europa, som leverer det bredeste udbud af ekspertiser inden for vores branche.

Sweco Danmark A/S henvendte sig i 2011 til Rackhosting i forbindelse med en tilbudsfase. Rackhosting var én af tre indbudte leverandører, til at give tilbud på en moderne hybrid platform, som afløser for deres interne, aldrende fysiske hardware.

Platformen der blev tilbudt, var vores Enterprise IaaS Cloud løsning VMware Virtual Datacenter, sammen med 4 fysiske back-end SQL servere med SSD diske. Sweco valgte Rackhosting som leverandør, primært baseret på platformens fleksibilitet, performance og ikke mindst de tilhørende services.

Efter 4 år’s problemfri drift er performance på Cloud platformen og storage systemer, øget så væsentligt at databaser nu performer bedre end på de fysiske servere med SSD diske. Derfor har Sweco valgt at forny kontrakten og flytte alle funktioner ind i det Virtuelle datacenter og dermed fået en 100% samlet cloud løsning.

Udtalelse fra Geographical Information Systems & IT

“Sweco indgik partnerskab med Rackhosting for små 10 år siden – allerede på dag 1 havde vi de første ”NØØJ” oplevelser. Dette er fortsat uforandret siden – massevis af NØJ oplevelser, især omkring performance-motoren i hosting platformen.

Som kunde hos Rackhosting er vi samtidig sluppet for en masse administrative opgaver, som slet ikke er vores kernekompetencer (backup, serverdrift, vmware, ressourcer og den slags). Nu skal vi kun fokusere på det vi er bedst til, nemlig at udvikle vores softwareportefølje og blot bede om flere ressourcer når behovet opstår.

Vores tekniske behov er særligt fokuseret på lynhurtig I/O til vores GIS løsninger og komplekse database beregninger, og vi kan her konstatere at Rackhosting på alle tidspunkter har formået at levere varen, med nyeste teknologier og mekanismer og altid opdateret teknik og kompetence. Vi er helt rolige når vi ved at vores platform er i hænderne på et team af professionelle nørder.”

De får 1024 bytes ud af 1024 bytes fra GIS & IT
Sweco A/S

Læs mere om denne specifikke case på IT Brancheforeningens hjemmeside

Ring for en uforpligtende snak

Tlf 70 22 33 04

info@rackhosting.com

Rackhosting ApS, CVR 15777176
Spotorno Allé 12, 2 th, 2630 Taastrup

Copyright © 2000-2023 Rackhosting ApS. Alle rettigheder er forbeholdt. 

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram