Mit Rackhosting
Wordpress Hosting i Danmark
Hurtigt og Stabilt med Backup 24/7

Wordpress Hosting

Snak med en Ekspert

Hvad er Wordpress

Wordpress er Danmarks foretrukne CMS system hos SMV’er og er i dag så udviklet og sikkert, at flere af de helt store Fortune 500 virksomheder anvender en Wordpress CMS løsning. 

Wordpress giver en verden af muligheder
Wordpress åbner for spændende usecases for eksempel virksomheds website, webshop, intranet, elearning og en lang række andre. Vi har skrevet et blog post om de mange muligheder, læse mere om Wordpress Usecases.

Vi tilbyder professionel Wordpress Hosting med stærke sikkerhedsfeatures, automatisk patching og automatisk Wordpress Backup (hvert 15. minut) til sekundært datacenter i Danmark.

High Performance Hosting i Danmark
 giver hurtige websites

Nb. Ovenstående benchmark test er udført af en Rackhosting kunde ifm. udvælgelse af hosting leverandør.
Wordpress hosting er baseret på vores High Performance infrastruktur som kører på vores All-Flash NVMe storage, som giver ekstremt hurtige læse/skrive hastigheder og dermed hurtige Wordpress sites.

Fordele ved Wordpress Hosting

Med en Vmware Virtual Datacenter løsning, får du adgang til en enterprise-ready infrastruktur-løsning, baseret på markedets bedste virtualiseringssoftware til virtualisering fra VMware. Du har alle de samme muligheder som i et fysisk datacenter, men du betaler mindre og opnår en række fordele.

Root Access

Med vores løsning til Wordpress Hosting, har du har fuld kontrol over den bagvedliggende VPS via SSH / Remote Desktop adgang.

Skalérbarhed

Uovertruffen forretningsmæssig fleksibilitet - wordpress løsningen kan løbende tilpasses og skaleres alt efter situation og behov.

Dedikerede ressourcer

Du deler ikke ressourcerne med andre. Serveren’s virtuelle ressourcer er dedikeret til dig og dig alene, modsat shared hosting på et webhotel.

Host Wordpress direkte i Linux
eller få nem administration via webinterface

Hos Rackhosting for du direkte SSH adgang til serveren og du kan selv installere Wordpress i Linux med Docker, LAMP, eller hvad du foretrækker. Ønsker du en mere “brugervenlig” oplevelse, med mulighed for at administrere mange domæner, kan vi klart anbefale Plesk (tilkøb).

Det får du med Wordpress Hosting hos Rackhosting

Automatiske opdateringer

Takket være automatiske opdateringer til den nyeste version og regelmæssige sikkerhedskopier, er dit wordpress website altid opdateret og beskyttet.

Automatisk Snapshot Backup

Med vores automatiske Snapshot Backup kan vi hurtigt gendanne en kopi af dit WordPress-website. Du undgår datatab hvis uheldet er ude.

Netværksadministration

Du kan oprette både netværks til intern trafik og administrere offentligt tilgængelige IP adresser.

Wordpress med Plesk Obsidian

Plesk gør det nemt at installere Wordpress, opdatere PHP, justere caching m.v. fra et simpelt interface. Plesk kan installeres på både Linux og Windows server.

Med Plesk Wordpress Toolkit får du adgang til et omfattende bibliotek af wordpress temaer og plugins, adgangsstyring med roller tilpasset forskellige behov i virksomheden f.eks. designeren, udvikleren, redaktøren og IT chefen. Plesk bliver ofte brugt af selvstændige webdesignere og webbureauer - selv flere af de helt store globale digitale bureauer anvender Plesk.
1# Top ranked for Server Control Panel med 4,3 ud af 5 stjerner på G2

Hvad koster Wordpress Hosting?

3 eksempler

Wordpress 
Website Hosting

Det lille website
2 vCPU'er
4 GB RAM
60 GB NVMe
Plesk Obsidian Web Admin licens med Wordpress Toolkit
Dette setup kan komfortabelt køre en webserver for en lettere besøgt hjemmeside eller eventuelt en anden lignende let applikation.

Wordpress 
Webshop Hosting

Mellemstort site/webshop
4 vCPU'er
6 GB RAM
100 GB NVMe
Plesk Obsidian Web Pro licens med Wordpress Toolkit
Med 6 GB RAM og 100 GB plads er der mulighed for at køre et mellemstort wordpress website, eller velbesøgt wordpress webshop. Bemærk dog at WooCommer kan være ressourcekrævende.

Agency 
Wordpress Hosting

Digitale bureauer
8 vCPU'er
12 GB RAM
500 GB NVMe
Plesk Obsidian Web Host licens med Wordpress Toolkit
Til Full Service digitale bureauer, der har brug for hurtig dansk hosting og kompetent teknisk support.
Kontakt os for priser på hosting af netop dit projekt!

Vores kunder er glade for løsningen

Hastigheden er perfekt og man mærker stort set ikke at det foregår oppe i skyen. I vinder på at i var villige til at sætte en test op, så jeg kunne se/prøve produktet og jeres service, hvilket var fortrinligt...
NEXT Transport A/S
Rasmus Jenner
Jeg har altid oplevet Rackhosting som værende meget dedikerede og meget hjælpsomme i deres tilgang til at hjælpe kunderne.
De sætter altid kundens behov i fokus.
Pace
Tim Pedersen, Direktør
Lad os tage en uforpligtende snak

Brug for hjælp?

Ring mig op

Opnå fordele med Wordpress Toolkit

Wordpress Toolkit er et stærkt sikkerheds- og administrationsværktøj til masse-administration, staging, kloning og sikring af dine forekomster, plugins og temaer i Wordpress.

Wordpress Administrationsværktøjer

Installér med 1 klik, og administrer alle dine Wordpress-installationer i én overskuelig brugergrænseflade. Du kan nemt administrere komplekse opgaver (f.eks. Opdateringer og synkronisering job) for adskillige domæner med et enkelt klik og uden separat log in på de enkelte WP konti.

Reducér omkostninger

Reducér omkostninger til tredjeparts plugins og andre betalte services med Wordpress Toolkit. Der følger nemlig et stort udvalg af professionelle plugins og temaer med.

Wordpress Staging-miljø

Opret nemt staging-miljøer (kloner) af dine sites så du kan foretage store ændringer uden bekymringer for at det påvirker dine kunders eller egen live trafik. Du kan altid pushe ændringerne til den live version eller gå tilbage til den version der virker.

Wordpress Sikkerhed

Sikkerhedsscanning, Sårbarhedsscanning, ModSecurity Web Application Firewall (WAF), Fail2Ban integration, ServerShield fra CloudFlare, Anti-Spam og One-Click Hardening følger alt sammen med i vores Plesk-baserede Wordpress Hosting.

Nem caching med Nginx, SSL certifikater og mere

Langt de fleste virksomheder har i dag en strategi for SEO, og her er et hurtigt og optimeret website ekstremt vigtigt i forsøget på, at opnå de attraktive side-1-placeringer i Google.

Hurtigere servere, god caching (f.eks Nginx) og optimeret sikkerhed (f.eks. SSL certifikater) er vigtige faktorer for din placering i google og sidste ende trafik til dit website.
Hvad siger kunderne?

William H. Olesen

Mellemfolkeligt Samvirke

"Som webmaster med ansvaret for 12 sites, giver det i høj grad 'peace of mind', at hoste mine websites hos Rackhosting.

Jeg får overblik med Plesk, stabilitet med et strømlinet setup og en sikker livline med Rackhostings yderst kompetente support.

Sådan har et været for mig de seneste 9 år, og det kommer næppe til at ændre sig."
Lad os tage en uforpligtende snak

Kunne Wordpress Hosting
Være interessant for jer?

Ring mig op
Ring for en uforpligtende snak

Tlf 70 22 33 04

info@rackhosting.com

Rackhosting ApS, CVR 15777176
Spotorno Allé 12, 2 th, 2630 Taastrup

Copyright © 2000-2023 Rackhosting ApS. Alle rettigheder er forbeholdt. 

eyeearthcross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram