Mit Rackhosting
Beskyt din virksomhed mod virus og spam

Hosted Virus og Spamfilter

Snak med en Ekspert

Hvad er et hosted virus og spamfilter?

Et hosted virus og spamfilter beskytter mod alle indgående e-mail trusler - herunder virus, malware, phishing og spyware. 

Undgå spam og andre trusler med markedets mest intelligente system til scanning af e-mail. Phishing og Ransomware kan påvirke selv den bedste virksomhed og det er vigtigt at man gør hvad man kan for at mindske risikoen, da det i yderste konsekvens kan medføre stor skade og negative følgevirkninger for virksomheden.

De seneste år er spam og e-mail relaterede trusler eksploderet i et omfang, der koster store summer for virksomheder. Faktisk kan op mod 90% af alle afsendte e-mails kategoriseres som spam eller virus-inficerede e-mails. Ens ansatte er den største farer ift. Cybersecurity. Det er nemlig ikke alle der er lige skarpe til at spotte en phising mail eller social engineering angreb. Derfor er enhver virksomhed i dag nødt til, at have et robust e-mail sikrings- og filtreringssystem, der beskytter virksomhedens indgående såvel som udgående e-mail trafik. Det giver specielt mening for virksomheder, der ønsker en mere intelligent sikkerhedsforanstaltning sammenlignet med default spamfiltre - herunder det indbyggede spamfilter i Microsoft Exchange Server.

Fordele ved et Hosted Virus og Spamfilter

Med en Vmware Virtual Datacenter løsning, får du adgang til en enterprise-ready infrastruktur-løsning, baseret på markedets bedste virtualiseringssoftware til virtualisering fra VMware. Du har alle de samme muligheder som i et fysisk datacenter, men du betaler mindre og opnår en række fordele.

Effektiv beskyttelse

Filter præcision på hele 99,98 % – helt uden fintuning eller behov for tung konfiguration.

Sikkert netværk

Vi scanner alle indgående e-mails, og beskytter derved hele dit netværk mod alle e-mail baserede trusler som Spam, Virus, Phishing, Spyware & Malware.

Tidsbesparende og nemt

Med vores løsning bliver håndtering af Spam enkelt og tidsbesparende, så dine medarbejdere kan koncentrere sig om deres primære opgaver.

Hvordan fungerer det?

Machine Learning

Løsningen er baseret på kunstig intelligens, der med Machine Learning, konstant “opdrager” systemerne til en højere effektivitet.

Undgå blacklisting

Reducér risikoen for at din virksomheds domæne og ip bliver blacklistet og dermed ender i spam hos potentielle kunder og samarbejdspartnere. Med udgående spam check undgår du, at komme til at sende noget der kan opfattes som spam. Eksempelvis for mange links, billeder eller lignende.

Mist ikke vigtige e-mail

Vores hosted virus og spamfilter løsning har en “falsk-positiv rate” på 0.0001%, eller det samme som mindre end én pr. million e-mail. Det betyder, at hver gang vi fanger 1 million spam mails, er der én e-mail, der fejlagtigt havner i spamfilteret.

Priser på Hosted Virus og Spamfilter

Grundpris pr. Domæne
Ubegrænset antal emails

95 kr.

Indgående scanning pr. Mail-adresse
Ubegrænset antal emails

0,25 kr.

Udgående scanning pr. Mail-adresse
Ubegrænset antal emails

0,25 kr.

Arkivering (både ud & ind) pr. Mail-adresse
Ubegrænset antal emails

9,95 kr.

Scanning af indgående mail for et domæne med 100 mail-adresser koster således kr. 120,- om måneden.

Alle priser er ekskl. moms.

Ring mig op

Hvad siger kunderne?

Lad os tage en uforpligtende snak

Brug for hjælp?

Ring mig op
Ring for en uforpligtende snak

Tlf 70 22 33 04

info@rackhosting.com

Rackhosting ApS, CVR 15777176
Spotorno Allé 12, 2 th, 2630 Taastrup

Copyright © 2000-2023 Rackhosting ApS. Alle rettigheder er forbeholdt. 

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram