Mit Rackhosting

Zitelab ApS

Zitelab er en dansk specialisereret IT virksomhed indenfor medicinsk forskning. Virksomheden blev stiftet i 2005, og leverer i dag til mere end 70 lande og har lokal repræsentation i mere end 5 lande.

Zitelab bistår medicinsk fagpersonale (herunder forskere) med, at udvikle IT løsninger til brug ifm. forskning. Zitelab arbejder med elektroniske patientjournaler, medicinske databaser samt integration mellem en række forskellige databaser. Virksomheden har aktiviteter i ind og udland.

Zitelab opererer i krydsfeltet IT, Jura og biostatisk metode – og med specialisering indenfor en række fag- og forskningsbaseret SW og programmeringssprog.

Zitelab ApS har siden begyndelsen i 2005 haft sine webbaserede løsninger placeret på mange forskellige typer af dedikerede servere hos Rackhosting.

I 2015 var det endnu en gang, tid til at opgradere serverparken og Zitelab bad derfor om tilbud på flere servere. Pga. kompleksiteten, mange single point of failure muligheder - og ikke mindst udfordringer med sikkerhed - valgte Rackhosting at tilbyde en Virtual Datacenter Private Cloud løsning baseret på vores erfaring med VMware vCloud Air Network platformen. Med en Private Cloud kunne man ikke blot samle alle kundens mange forskellige serverfunktioner, fra lige så mange forskellige fysiske maskiner, men man kunne også opnå et særligt højt sikkerhedsniveau som både er ønsket og krævet i forbindelse med persondata og patientdata.

Virtual Datacenter Private Cloud er opbygget med Cisco UCS bladeservere, dublerede Nimble Storage SAN’er på to lokationer og VMware vCloud Air Network platform.

Kunden accepterede vores tekniske design, og vi samarbejdede om flytning af de fysiske servere til deres splinternye vituelle datacenter i skyen. Migreringsfasen gik over al forventning.

Henover 2019/2020 er vi igen i gang med, at udbygge samarbejdet og opdatere løsningen med nye SAN'er, som efter planen fordeles over tre lokationer. To i Danmark og ét i udlandet.

Udtalelse Fra Niels Steen Krogh

“Rackhosting er vores mangeårige samarbejdspartner for hosting af sundhedsløsninger. Med overholdelse af den nyeste europæiske lovgivning, intensive fælles godkendelsesforløb og hosting på en super moderne Private Cloud platform med Cisco servere og Nimble Hybrid Flash SAN, er vi vokset både hver for sig og sammen.

Gennem hele forløbet har samarbejdet vist at Rackhosting kan levere på tid, pris og kvalitet og ikke mindst den juridiske fundering omkring datasikkerhed.”

Niels Steen Krogh
CEO

 

 

 

Ring for en uforpligtende snak

Tlf 70 22 33 04

info@rackhosting.com

Rackhosting ApS, CVR 15777176
Spotorno Allé 12, 2 th, 2630 Taastrup

Copyright © 2000-2023 Rackhosting ApS. Alle rettigheder er forbeholdt. 

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram