Mit Rackhosting

Hvad er Pure Storage?

Ligesom vores kunder, har vi altid fokus på hurtige servere og kort responstid. Høj hastighed er afgørende på flere fronter, som eksempelvis placering på Google, konverteringsrate på websitet og streaming af eksempelvis 4K video-materiale. Ligeledes er hastigheden vigtig når man outsourcer sin private cloud, da en hurtig server med en dedikeret fiber-opkobling vil føles næsten som at have en server On Premise. Jeg vil gerne forklare hvordan Pure Storage giver høj hastighed:

Pure Storage er en innovativ teknologivirksomhed fra USA, der er kendt for deres stabile og hurtige All Flash hardware-teknologi målrettet den globale hosting-sektor. Pure Storage produkter udmærker sig ved, at optimere flash-hukommelsen og på den måde reducere latency betragteligt.

Pure Storage hos Rackhosting

Der findes mange gode og hurtige hardwareløsninger til hosting i dag, og specielt med introduktionen af SSD harddiske er hastighed og stabilitet bedre end nogensinde før.

Hos Rackhosting har vi valgt en løsning med FlashArray/X fra Pure Storage. En af årsagerne er, at Pure Storage muliggør ekstreme hastigheder i én kompakt og strømbesparende løsning. Netop muligheden for, at tilbyde vores kunder en hurtig og energi-effektiv løsning, er en af de helt store fordele med Pure Storage hos Rackhosting.

Det kompakte design muliggør samtidig, at vi kan reducere spildplads på tværs af vores 3 datacentre, og dermed skabe yderligere plads til kunder, der eksempelvis måtte ønske en co-location løsning. Det kan du læse mere om her

Hvad gør Pure Storage så hurtig?

Pure Storage’s All Flash Array produkter anvender den såkaldte ”NVMe protokol” (Non Volatile Memory Express), der er specielt udviklet til All Flash teknologien og øger performance og reducerer latency markant. Konkret betyder det, at flaskehalse reduceres markant og åbner for en række muligheder for håndtering og analyse af big data i realtid, samt understøttelse af ressourcekrævende webservices.

Pure Storage gør en forskel for vores kunder

Organisationer med store krav til high availability og high performance kan drage nytte af de ekstra hestekræfter under hjelmen.

Her er et udpluk af de usecases, hvor Pure Storage gør en forskel:

  • Online media og digitale bureauer: Streaming af HD og 4K video-content, online kampagner med mange brugere og databasekald.
  • DevOps: Et hurtigt miljø til IT udvikling er afgørende for en virksomheds innovation målt på tid. PureStorage’s arkitektur er designet til, at forenkle DevOps og understøtte en effektiv Pure Storage har med deres ”Pure Service Orchestrator” udviklet integrationer med bl.a. Docker og Kubernetes, og imødekommer på den måde den stigende tendens til udvikling i containere. Intense eller kritiske webservices som kræver høj storage I/O, f.eks. GIS og kortydelser eller Big Data analyser.
  • Log-on og AD systemer til større organisationer, med mange samtidige brugere

Sådan kommer du i gang

Pure Storage er markedsleder indenfor High Performance Storage! Ved at vælge et hosting firma, der udbyder Pure Storage's systemer, undgår man de velkendte storage flaskehalse og dårlig performance, man ellers oplever ved andre udbydere. Derudover åbner Pure Storage op for mange andre spændende features og fordele, du som website eller applikationsejer kan benytte i din service. I sidste ende er det med til at forbedre din sikkerhed, dine medarbejderes effektivitet, dine kunders tilfredshed og ikke mindst din virksomheds bundlinje!

For at komme i gang med at bruge Pure Storage hos Rackhosting kan du enten købe en Virtual Private Server (VPS), en clustered Cloud Server eller en VMware Virtuel Datacenter løsning, og vælge Tier 1 storage til din løsning. Hvis du skal udnytte alle mulighederne med Pure Storage & Pure Service Orchestrator, til f.eks. et Kubernetes cluster eller Docker, kræver det en dedikeret platform med din egen PureStorage løsning, f.eks. en Private Cloud eller et server cluster med én eller flere Pure Storage Arrays på et eller flere datacentre.

Læs mere om vores forskellige serverløsninger

Postet i:
Ring for en uforpligtende snak

Tlf 70 22 33 04

info@rackhosting.com

Rackhosting ApS, CVR 15777176
Hørskætten 6C, 2630 Taastrup

Copyright © 2000-2019 Rackhosting ApS. Alle rettigheder er forbeholdt. 

Følg os

phonetwitterfacebooklinkedincross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram