Mit Rackhosting

Nyt Tier 2 Storage fra Pure Storage

Udskiftning og opgradering af Tier2 Storage

Efter 70.000 timers uafbrudt drift skal vores primære storage løsning udskiftes med nyt.

En succeshistorie vi bliver nødt til at gentage

I 2013 købte vi to identiske NimbleStorage systemer, baseret på spinning disks med en stor SSD flash cache, et såkaldt Hybrid Flash array, et i hvert datacenter som siden de blev tændt har haft 100% oppetid, uden et eneste øjebliks udfald gennem 8 år! Og fordi vi vanen tro overkøbte et dubleret system med langt mere performance og sikkerhed, end vi havde behov for i 2013, har det betydet at det frem til i dag stadig performer fuldstændig fantastisk og har givet vores kunder en helt særlig ro på storage fronten igennem de sidste mange år. Det er flot klaret! 

Men 8 år eller 70.000 timer, er lang tid at være tændt, selvom det er dubleret, så nu er det blevet tid til at finde en værdig afløser 

Pure Storage - The Leader Of The Pack

Efter vi introducerede PureStorage FlashArray//X som vores nye Tier1 storage i starten af 2019, har det givet os den samme fornemmelse som Nimble. Det er et klippestabilt, high performance system, med masser af features og et effektivt servicebagland der både overvåger pro-aktivt og videreudvikler på platformen. 

PureStorage er den absolutte Leader of Gartner Magic Quadrant, på Storage, så vi går ikke helt galt i byen. 

Pure Storage - Gartner

Vi går til gengæld all-Flash Nvme-in og har indkøbt knap en halv PB,en ny type Nvme SAN FlashArray//C, et såkaldt all-QLC array med DirectFlash™ moduler i 24.7TB og 49TB kapaciteter.  

Kombinationen af Pure’s DirectFlash moduler og unikke data-reduktions teknologi giver en platform, der både kan møde dataintensive, såvel som kapacitetskrævende, workloads. 

God økonomi

Denne nye type SAN giver netop den økonomi, der gør det muligt helt at udfase roterende diske og hybride løsninger. Det betyder højere hastigheder, lavere latency og ikke mindst en langt grønnere og miljøvenlig løsning, med store besparelser i strømforbrug. 

Med den højere performance på Tier2 vil behovet for at have data på Tier1 løsninger, falde og give en bedre totaløkonomi for mange kunder og i sidste ende strække vores behov for nye investeringer.  

Active / active

Vi har igen købt to enheder som bliver placeret i to datacentre, forbundet med hinanden gennem redundant fremførte, sorte fibre. 

Med Nimble var vi nogle af de første i Danmark der kunne køre med snapshots til sekundært SAN på andet datacenter, hvert kvartér. Med Pure hæver vi baren endnu mere og kan tilbyde fuld aktiv/aktiv failover mellem datacentre, f.eks. ved kritiske applikationer og workloads der kræver 100% oppetid, på både Tier1 og Tier2.  

Bedre backup

Pure er modsat vores Nimble systemer også meget fleksible ved at kunne lave højfrekvent snapshot backup til tredjeparts systemer, således at vi kan lave automatiserede snapshots fra et Puresystem, til billigere storage, der ikke står Pure på. Det giver bl.a. nogle alternative perspektiver for daglig backup til valgfri lokationer og storage-platforme og igen en bedre økonomi. 

Bedre administration og integration

Udskiftningen betyder også en bedre og sikrere administration af vores samlede Tier1 og Tier2 produktionsplatform, da både vores administrationen og Pure supporten blive samlet under ét, med et samlet overblik over kundernes performance, problemer og behov. 

Omkostningsfrit

Igen er opgraderingen en naturlig investering i vores kunders sikkerhed og produktudbytte, som alle kunder på Tier2 platformen, gratis vil blive migreret til, i løbet af Q1 2021. Migreringen vil ske løbende uden behov for servicevinduer eller nedetid. 

Postet i:
Ring for en uforpligtende snak

Tlf 70 22 33 04

info@rackhosting.com

Rackhosting ApS, CVR 15777176
Spotorno Allé 12, 2 th, 2630 Taastrup

Copyright © 2000-2023 Rackhosting ApS. Alle rettigheder er forbeholdt. 

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram