Mit Rackhosting

Sikkerhedsmeddelelse - Sikkerhedshuller i et CMS kan være ekstra kostbart efter i morgen

Hullede CMS systemer er hackerens foretrukne adgang til IT platforme og resulterer ofte I meget kostbare arbejdsopgaver til genskabelse og sikring.

Med GDPR er det blevet endnu vigtigere fordi et uopdateret system vil blive anset som et et brud på persondataforordningen og kan dermed afstedkomme de berygtede bøder på op til 4% af virksomhedens årlige, globale omsætning.

Der er i den seneste tid opdaget nogle alvorlige sikkerhedshuller i Drupal CMS softwaren. Jeg vil derfor gerne benytte lejligheden til at understrege hvor vigtigt det er at huske at holde sin CMS installation opdateret, uanset om det er Drupal, WordPress eller andre.

Hackeren skulle gerne møde en lukket dør, fremfor en der bliver lukket efter hans besøg! 😉

Vores devops tekniker Oliver Møller har skrevet et interessant blogpost om Drupal sikkerhedshullet her: Drupalgeddon 2

Vi tilbyder omfattende sikkerhedsystemer og serviceydelser, der kan hjælpe dig med at holde hackerne ude af din applikation! Ring hellere i dag end i morgen og lad os få en snak om hvordan, vi kan hjælpe med at sikre dit website eller din applikation. Det er meget billigere at være proaktiv!

Læs mere om sikkerhedshullet i Drupal her

Postet i:
Ring for en uforpligtende snak

Tlf 70 22 33 04

info@rackhosting.com

Rackhosting ApS, CVR 15777176
Hørskætten 6C, 2630 Taastrup

Copyright © 2000-2019 Rackhosting ApS. Alle rettigheder er forbeholdt. 

Følg os

phonetwitterfacebooklinkedincross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram