Mit Rackhosting

Sponsorat af Danmarks Veteraner

Foreningen Danmarks Veteraner kontaktede os tilbage i marts 2021, med ønsket om at flytte deres hostingmiljø til vores cloud. Efter grundig behovsanalyse og dialog med foreningens Web- og IT ansvarlige, besluttede vi at støtte op om foreningens sag og formål med et fuldt hosting sponsorat af hjemmesider og medlemskartotek på en VMware baseret Cloud Server i vores private cloud.

Selve løsningen er baseret på en VMware Cloud server med Ubuntu og Plesk til hosting af websites, samt en server med Centos til foreningens medlemskartotek. Hele løsningen er placeret bag vores Fortigate Next Generation Firewall med avancerede sikkerhedsfeatures.

Vi overlader her scenen til Danmarks Veteraner, som med deres egne ord ønsker at fortælle lidt om deres oplevelse af onboardingen til vores platform.


Danmarks Veteraner – en frivillig forening

Danmarks Veteraner er en forening stiftet og drevet af tidligere udsendte i internationale operationer af staten Danmark. Foreningen får ikke penge fra staten til sin drift, dog er foreningen ansvarlig for driften af Veteranstøtten, der årligt får et af folketinget besluttet beløb til at hjælpe veteraner. Økonomien mellem Danmarks Veteraner og Veteranstøtten er skarpt adskilt, med separate regnskaber, der skal godkendes af Veterancentret. Det betyder, at Danmarks Veteraner kigger nøje på sin egen økonomi. Promovering på sociale medier er ikke gratis, så derfor kigger vi hele tiden efter samarbejdspartnere, der vil støtte vore arbejde

Migrering af IT-systemer

En nøje gennemgang af vore sociale platforme og administrative systemer, viste at vi brugte mange medlemskroner på at drifte os selv. Alle i foreningen arbejder gratis, men vi er nødt til at have services udefra til at køre vore platforme og systemer.

Da vi havde helt styr på vore udgifter til sociale platforme og administrative systemer var det klart en af de store poster i vores forening. Derfor søgte vi rundt på markedet efter billigere løsninger. Vi var så heldige at få kontakt med Rackhosting, der gerne ville støtte vores formål. Vi besluttede at tage mod tilbuddet og flytte alle vores IT relaterede aktiviteter over til Rackhosting på en Cloud server. Det har vi på ingen måde fortrudt.

Hjemmesider og medlemskartotek

Skiftet skete uden de store problemer for vore medlemmer og brugere. Hjemmesider var planmæssigt nede i ganske kort tid, og forventelige børnesygdomme blev kureret hurtigt og effektivt. Da jeg som webmaster ikke har den store erfaring med det at skifte hosting, fandt foreningen et medlem der er yderst kompetent, og som har bistået når jeg (som selvlært), har måttet give op.

Rackhosting har været meget samarbejdsvillige, og har løst samtlige opståede problemer på forbilledlig vis. Det er jo ikke altid let at skifte til ny hosting (platform), især ikke for en forening som Danmarks Veteraner, men medarbejderne hos Rackhosting har løst alle problemer indtil nu. Det giver en stor ro og tryghed, altid at have en kompetent livline i form af Rackhosting’s erfarne folk i den tekniske support. Jeg ved at de har min ryg.

Vi har i dag fået flyttet hjemmesider for Danmarks Veteraner og deres lokalforeninger, Veteranstøtten, Frivilligt Veteranforum og Veteranportalen. Alle sider kører uden problemer og med langt bedre hastighed og svartider end vi nogensinde havde turdet håbe på. Vi har ligeledes flyttet vores medlems- og medlemsstyringssystem, hvor alt også virker upåklageligt og tilfredsstillende.

Danmarks Veteraner, Veteranstøtten og Veteranportalen kan kun anbefale Rackhosting som hostingpartner – og vi ser frem til et langvarigt fortsat samarbejde med Rackhosting.

Jan Henrik Tiede,
Webmaster – Danmarks Veteraner


Støt Danmarks Veteraner

Hos Rackhosting har vi alle dage haft en politik om, at støtte op om gode formål, frivillige foreninger og organisationer. Vi støtter blandt andet Muskelsvindfonden, Hjerteforeningen og Dansk Røde Kors, i form af sponsorrabat og erhvervspartner medlemsskaber.

Vi ser frem til at passe godt på Danmarks Veteraner’s servere og data, på samme måde, som foreningens medlemmer har passet godt på os.

Besøg Danmarks Veteraner, og læs mere om hvordan du også kan støtte op om en god sag.

 

Postet i:
Ring for en uforpligtende snak

Tlf 70 22 33 04

info@rackhosting.com

Rackhosting ApS, CVR 15777176
Spotorno Allé 12, 2 th, 2630 Taastrup

Copyright © 2000-2023 Rackhosting ApS. Alle rettigheder er forbeholdt. 

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram