Mit Rackhosting

Vejledning til anvendelse af cloud

Digitaliseringsstyrelsens vejledning til anvendelse af cloud.

Markedet for hosting er om nogen branche gennemsyret af tekniske termer og buzzwords, medvirkende til begrebsforvirring og manglende overblik når beslutningen om cloudhosting skal tages.

Digitaliseringsstyrelsen - en mangeårig cloud hosting kunde her hos Rackhosting - har i samarbejde med Center for Cybersikkerhed udgivet en meget overskuelig vejledning i anvendelse af cloud services. Sigtet er i første omgang offentlige organisationer, men der er også rigtigt mange gode definitioner og råd, som er anvendelige for private virksomheder.

De skriver i indledningen:

"Formålet med denne vejledning er at understøtte ledelsesmæssige valg af strategi for organisationens fremtidige it-landskab, hvor cloudservices kan spille en rolle. Vejledningen beskriver de principielle problemstillinger, cloudservices introducerer og giver konkrete anvisninger til at vurdere anvendelsen af cloudservices. Vejledningen er skrevet til offentlige organisationer, men kan også anvendes i private virksomheder."

Vejledningen omfatter bl.a.:

  • Introduktion til cloudservices
  • Forretningsmæssige overvejelser
  • Juridiske overvejelser
  • Sikkerhedsmæssige overvejelser

Den gratis vejledning kan hentes i PDF her.

Rackhosting var blandt de første udbydere i Danmark af en rendyrket dansk sky. Hvis du også overvejer en cloud løsning, er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde for råd og vejledning.

Postet i:
Ring for en uforpligtende snak

Tlf 70 22 33 04

info@rackhosting.com

Rackhosting ApS, CVR 15777176
Hørskætten 6C, 2630 Taastrup

Copyright © 2000-2022 Rackhosting ApS. Alle rettigheder er forbeholdt. 

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram