Mit Rackhosting
Office 365 Backup as a Service (BAAS)

Office 365 Backup

Snak med en Ekspert

Hvad er Office 365 Backup?

Office 365 Backup fra Veeam er en komplet løsning til backup og gendannelse, der tager sikkerhedskopier af dine Office 365 data og filer.

Mange tror at Microsoft tager og gemmer backup-data fra eks. Exchange konti, MS SharePoint og OneDrive for Business. Det er ikke imidlertid ikke tilfældet - for selvom Microsoft hoster selve infrastrukturen, er det dine data og dit ansvar, at sørge for beskyttelse og backup af dataene.

Med Veeam Backup til Office 365 får du markedets bedste backup løsning til dit Office 365 produkt - og naturligvis med dansk support.

Fordele ved et Office 365 Backup

Med en Vmware Virtual Datacenter løsning, får du adgang til en enterprise-ready infrastruktur-løsning, baseret på markedets bedste virtualiseringssoftware til virtualisering fra VMware. Du har alle de samme muligheder som i et fysisk datacenter, men du betaler mindre og opnår en række fordele.

Backup hver 4. time

Med Office 365 Backup laves der en sikkerhedskopi af alle jeres O365 data hver 4 time - seks gange i døgnet. E-mails, kalendere, kontakter, office folders og filer er altid beskyttet.

Anti-Malware

Fortsæt virksomhedens arbejde upåvirket af eksempelvis ransomware. Du kan også miste data på baggrund af en CryptoLocker – en ondsindet ransomware virus, der krypterer alle dine filer, så du ikke længere kan tilgå dem. Med vores backup løsning kan du blot gendanne den tidligere version.

Længere retention

Office 365 data gemmes som udgangspunkt kun i 30 dage. Med en Office 365 backup løsning udvides perioden for opbevaring af data (retention), alt efter dine ønsker og behov.

CapaSystems
Hvad siger kunderne?

Christian Wadskov

CapaSystems

Jeg har anvendt Rackhosting i en række sammenhænge gennem tid. Seneste opgave har været at overtage vores off-site Veeam backup. Processen har været hurtig, smertefri og har forbedret ydelsen væsentligt.

Udover Veeam backup anvender vi også Rackhosting til hosting af vores kunderettede services og websites, samt til vores DevOps udviklingsprojekter.

Den stabile drift, samt hurtige og direkte adgang til kompetent teknisk support er vigtig for vores fortsatte valg af Rackhosting som hostingleverandør.

Hvorfor bruge Veeam backup

Undgå tab af data

Langt det meste tab af data skyldes uheld forårsaget af almindelige mennesker. Det kan være et fejlagtigt tryk på “delete” knappen, eller andre faktorer, der medfører sletning af data. Office 365 Backup spænder et sikkerhedsnet ud under dine data, og eliminerer muligheden for tab af data forårsaget af menneskelige fejl eller forsøg på snyd.

Hurtig gendannelse

Hvis uheldet er ude kan vi hurtigt gendanne mistet data og derved reducere tab af tid og produktivitet. En velplanlagt procedure for hurtig gendannelse af data kan med andre ord spare din virksomhed for betydelige tab.

Dansk Support

Vores danske support står klar til, at assistere dig med opsætning, migrering og løbende support. Det behøver ikke være svært, at komme i gang med markedets bedste løsning til Office 365 Backup Veeam. Det er det ikke her i Rackhosting

Compliance og sikkerhed

Med Office 365 backup løsningen kan du imødekomme lovmæssige reguleringer, der medfører øgede krav om langsigtede opbevaringspolitikker for data. Den inkluderede multifaktor godkendelse giver samtidig sikkerhed for, at kun godkendte personer har adgang til jeres data.

Du kan opnå en lang række fordele ved at samle din Office 365, og din Office 365 Backup løsning hos Rackhosting. Eksempelvis kan vores tekniske personale bistå dig med produktsupport af O365 og af Veeam i samme i flow. Du opnår en integreret support-oplevelse som kunde, og du skal alene forholde dig en een Office 365 service provider.

Hvad siger kunderne?

Lad os tage en uforpligtende snak

Brug for hjælp?

Ring mig op
Ring for en uforpligtende snak

Tlf 70 22 33 04

info@rackhosting.com

Rackhosting ApS, CVR 15777176
Spotorno Allé 12, 2 th, 2630 Taastrup

Copyright © 2000-2023 Rackhosting ApS. Alle rettigheder er forbeholdt. 

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram