Mit Rackhosting

Danish Cloud Community

Rackhosting er pr. den 1/4 2021 blevet medlem af brancheforeningen Danish Cloud Community (tidl. BFIH), og slutter sig dermed til fællesskabet af hostingudbydere med base i Danmark.

Hvad er Danish Cloud Community

Danish Cloud Community er brancheforeningen for danske udbydere af cloudhosting drift og relaterede services. Foreningen repræsenterer i dag ca. 80 hosting virksomheder – herunder Rackhosting – og understøtter på forskellig vis medlemmernes udvikling, fokus og vækst.

Markedet for Cloud løsninger er i vækst verden over, og det kan være svært at navigere i de mange løsninger og tilbud. Danish Cloud Community spiller en vigtig rolle ved at sikre en ensartet og målbar kvalitet i medlemmernes leverance, således at du som kunde er sikret en kvalitetsstandard, når du handler med et medlem under brancheforeningen. Samtidig er det vigtigt med en fælles stemme i det danske marked, så det ikke alene defineres af de globale hostingudbydere (de såkaldte hyperscalers).

Vi ser det samtidig som en stor fordel, at foreningen er medlem af SMV Danmark, der arbejder for bedre vilkår for Danmarks små og mellemstore virksomheder. Det er et godt match med vores målgruppe, der spænder fra den helt lille VPS kunde med en wordpress webshop, og op til de mere omfattende/kritiske infrastrukturløsninger, der typisk bygges på en VMware baseret Cloud Server eller et egentlig Virtual Datacenter med VMware vCenter adgang. Vi ser i tiltagende grad de store bejle til de store, efterladende en stor kategori af virksomheder, der ikke har teknisk kompetence eller økonomi til at trives i et hyperskaleret cloud miljø. Typer af kunder, der henvender sig til Rackhosting - og bliver..

Danish Cloud Community og Rackhosting

"For en virksomhed af vores størrelse og med et specialiseret fokus på high performance hosting, er det helt naturligt at åbne op og samarbejde aktivt med de øvrige aktører, i et yderst konkurrencepræget marked. Vi tror på, at vejen frem for den danske hostingbranche skal præges af mennesker og en tæt dialog, sparring og samarbejde – samtidig med at vi konkurrerer om de samme kunder og markedsandele", forklarer adm. direktør Martin Helms.

Vi ser frem til at tage del i de fælles netværksaktiviteter, udveksle erfaringer og granske de mange markedsanalyser, der formidles via foreningen.

Besøg Danish Cloud Community hvis du vil vide mere om foreningens formål og mærkesager

Læs mere om Clouddagen 2021 her

 

Postet i:
Ring for en uforpligtende snak

Tlf 70 22 33 04

info@rackhosting.com

Rackhosting ApS, CVR 15777176
Spotorno Allé 12, 2 th, 2630 Taastrup

Copyright © 2000-2023 Rackhosting ApS. Alle rettigheder er forbeholdt. 

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram