Mit Rackhosting

Nye FortiGate Firewalls

Rackhosting implementerer spændende nye og avancerede FortiGate Next Generation Firewalls, der produceres af Fortinet, som er at finde øverst i Gartner Magic Quadrant. De kan noget! 

Faktisk kender vi ikke helt det fulde omfang af mulighederne endnu. Det er lidt ligesom at have fået en af de der tykke Schweizer knive, det er altid spændende at se hvor mange værktøjer den indeholder og om den også har en pincet, en tandstikker og en get-out-of-jail fil 😉 

Sådan er det også med de krabater her, det er High Performance Next Generation Firewalls (NGFW) der er fulde af værktøjer, placeret helt ude ved havelågen, for at imødegå og stoppe alt hvad der ikke er inviteret kaffe! 

FortiGate er markedsledende på IPS (Intrusion Protection), SSL-inspektion og avanceret trusselsbeskyttelse, som samlet set både beskytter og optimerer performance på vores netværk og fører vores kunder ind i en helt ny generation af sikkerhed – NGFW! 

De kan virkelig meget, men kort fortalt  

Sikkerhed med FortiGate

De kan identificere tusindvis af applikationer inde i netværkstrafikken, med mulighed for dyb politikbaseret inspektion. De beskytter mod malware, exploits og ondsindede websteder i både krypteret og ikke-krypteret trafik! De kan opdage og forhindre kendte angreb ved hjælp af AI-drevne trusselsoplysninger fra FortiGuard Labs-sikkerhedstjeneste og de blokerer proaktivt, endnu ukendte, sofistikerede angreb i real-tid, med det AI-drevne integrerede Fortinet Security FabricFortiSandbox. 

Netværk

Applikationsbevidst routing, med indbyggede SD-WAN-funktioner for at opnå ensartet applikationsydeevne og de bedste brugeroplevelser. 

Avancerede routing funktioner, der er i stand til at levere høj performance, selv ved krypterede IPSEC-tunneler, i stor skala. 

Performance

Boksene er opbygget med Fortinets specialbyggede sikkerhedsprocessor (SPU) der er udviklet, ikke bare for at levere branchens bedste ydelse på trusselsbeskyttelse, med ultralav latency, men specielt fordi det er nødvendigt, når man skal opspore og fjerne trusler, ved multi-gigabit hastigheder.  

SPU-processorerne yder den performance, der er nødvendig for at blokere emerging threats, møde tredieparts certifikationer og sikre at sikkerhedsplatformen ikke ender med at blive en flaskehals. 

Tilbyder bl.a. branchens førende performance og beskyttelse SSL krypteret trafik og er den første der tilbyder dyb inspektion på TLS 1.3! 

Certificeringer

De er uafhængigt testet og valideret til at give den bedste sikkerhedseffektivitet og performance på markedet, ligesom Fortigate har modtaget tredjepartscertificeringer fra NSS Labs, ICSA, Virus Bulletin, og AV-Comparatives, noget som ikke er set før. 

FortiGate Administration

Som administrator får vi en effektiv og let administration, der giver synlighed og overblik og omfattende muligheder for automatisering. 

Vi får adgang til prædefinerede compliance checklister, der kan analysere udrulning og fremhæve best practice, for at forbedre den overordnede sikkerhedsprofil. 

Kunder der gerne vil administrere sin egen firewall kan abonnere på en såkaldt vDom profil, som essentielt giver de samme muligheder som vi har, bare et virtuelt område af Firewallen, dedikeret til kundens platform og netværk. 

Security Fabric

Security Fabric gør det muligt at levere bredere indsigt, integreret end-to-end opsporing, deling af trusselsefterretninger og automatiseret afhjælpning af sikkerhedshændelser. 

Og meget meget mere! 

Vi glæder os til at implementere vores nye schweizerknive og den ekstra sikkerhed for alle. Det vil selvfølgelig være uden omkostninger eksisterende kunder, for at sikre at din løsning hele tiden holder det højest mulige niveau. 

Vi forventer de vil være færdigimplementeret i løbet af Q1 uden behov for servicevinduer eller nedetid. 

 

Postet i:
Ring for en uforpligtende snak

Tlf 70 22 33 04

info@rackhosting.com

Rackhosting ApS, CVR 15777176
Spotorno Allé 12, 2 th, 2630 Taastrup

Copyright © 2000-2023 Rackhosting ApS. Alle rettigheder er forbeholdt. 

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram