Mit Rackhosting

Nye medejere i Rackhosting

Rackhosting kan hermed meddele at der er optaget to nye partnere i selskabet.

Det er med stor glæde at vi kan annoncere to nye partnere i selskabet.

Hans Jørgensen er blevet tilbudt en anpart i selskabet som han har accepteret.

Hans har som teknisk chef/CTO gennem de sidste 10 år spillet en stor og uvurderlig rolle i selskabets tekniske driftsstabilitet og sikkerhed og det er faktisk næsten lykkedes ham at holde vores helt grundlæggende VMware Cloud platform på 100% oppetid i 10 år. Det har resulteret i stor tillid fra vores kunder, et virkelig godt ry i markedet og ikke mindst fuldstændig ro på bagsmækken. Derfor er det velfortjent at blive en del af ejerkredsen i selskabet.

Philip Hegaard er ligeledes blevet tilbudt en anpart i selskabet, som også han har accepteret!

Philip har som Salgs- og Marketingchef på få år formået at ”renovere” firmaet ved at analysere markedet og ændre vores produktportefølje fra svært forståelige navne, til branchevante søgemaskinevenlige terminologier. Efterfølgende er salgsafdelingen ændret fra at vente på at modtage en forespørgsel, til aggressivt at angribe markedet på alle relevante kanaler. Det har i væsentlig grad hævet kendskabet til os i markedet og ordrerne er steget fra nogle få om måneden til mange om ugen.

Philip er langt fra færdig med projekt ”Rackhosting” og potentialet er stort, så derfor er han selvfølgelig blevet tilbudt et ligeså velfortjent partnerskab.

Tillykke til Hans og Philip og tillykke til Rackhosting!

Postet i:
Ring for en uforpligtende snak

Tlf 70 22 33 04

info@rackhosting.com

Rackhosting ApS, CVR 15777176
Spotorno Allé 12, 2 th, 2630 Taastrup

Copyright © 2000-2023 Rackhosting ApS. Alle rettigheder er forbeholdt. 

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram