Mit Rackhosting

Nyt ansigt i Rackhosting

Vi har i dag fornøjelsen af at byde vores nye Systemadministrator Daniel Frantzen velkommen ombord. Daniel kommer fra en lignende stilling i hostingmarkedet og har indgående erfaring med cloud løsninger på alle niveauer. Daniel er specielt på hjemmebane når det kommer til: Linux, WMware og Microsoft løsninger. Det er vist et meget godt match!

Vores nye kollega har ordet:

"Jeg kommer fra en lignende stilling i Hosting branchen, hvor jeg har arbejdet rigtig meget med Netværk, Linux og Windows, Backup og Storage og Automatisering.Jeg har i den forbindelse haft ansvar for mange projekter herunder: Design og udvikling af datacenter infrastruktur, administration af netværk samt en række migreringsopgaver fra Hyper-V til VMware. At arbejde med IT og hosting er generelt en stor passion for mig.

Min fritid bruger jeg på min forlovede og vores to børn – derudover dyrker jeg fitness, går på jagt og gamer lidt på PC når tiden er til det.

Jeg ser meget frem til at hilse på alle ”mine” nye kunder, og til at yde den bedste mulige service til alle."

Vi håber I alle vil tage godt imod Daniel.

Postet i:
Ring for en uforpligtende snak

Tlf 70 22 33 04

info@rackhosting.com

Rackhosting ApS, CVR 15777176
Hørskætten 6C, 2630 Taastrup

Copyright © 2000-2019 Rackhosting ApS. Alle rettigheder er forbeholdt. 

Følg os

phonetwitterfacebooklinkedincross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram