Mit Rackhosting

Godt nytår til kunder og forretningsforbindelser

Kære kunde,  

2021 er nu godt i gang og jeg vil, på vegne af hele Rackhosting, ønske dig et rigtig godt nytår og fortælle lidt om hvad der rører sig i den virksomhed, du har betroet med dine data og drift. 

Til at starte med, har jeg skrevet en lille beretning om helbredet i virksomheden Rackhosting og hvordan vi bl.a. håndterer driften i vores datacentre med Covid-19, hvad vores mission med 2021 er, og at vi har inviteret nye medejere ind i selskabet. 

I løbet af 2020 har vi også foretaget nogle væsentlige anlægsinvesteringer, som kommer til at få en positiv indflydelse på dine produkter og drift hos os. Det tror jeg er spændende læsning som du får et uddrag af, i dette indlæg. 

Sunde medarbejdere og sund forretning

Alle medarbejdere er raske og arbejder hhv. hjemmefra og på kontoret på ugentlige skift, så vi opretholder nødvendigt personale on-site i NOC og datacentre.  

Forretningen er også sund og i vækst, med en fortsat jævnt stigende tilgang af nye kunder og nogle spændende takter for fremtiden 

Det synes jeg er vigtigt, så du ved at dine data og din drift er i trygge hænder og ikke ramt af hverken krise eller Covid-19. Men bestemt også for udtrykke, min taknemmelighed over at så mange viser os den tillidTak for det! 

Hvad bringer 2021?

Selvom vores vækst er både nødvendig og sund, så er vores grundlæggende mission fortsat at drive forretning på nære, danske værdier, hvor dyden i at kende hver en kunde, stoltheden i at leverer en ordentlig service og et kompromisløst produkt og modet til at være ærlige, vejer tungest! 

Det bliver vi rost for og det synes jeg også vi lykkedes med, både når vi ser på vores kundetilfredshed og bliver sammenlignet med andre i branchen, fra Danmark og udlandet. 

Vi har ingen ventetid på telefonerne, vi er stadig på fornavn med næsten alle vores kunder, vi out-performer de fleste i tekniske benchmarks, især de store hyperclouds og vi har en rekordhøj oppetid, set over de sidste 10 år,hele 99,99998 

Alle medarbejdere i Rackhosting, inkl. mig selv er begejstrede ildsjæle, der elsker at levere det bedste de har lært, ingen af os gider at levere noget skidt, for det er os selv der skal stå på mål for det og ikke en frontend servicedesk eller en særskilt klageafdeling 😉 

Nøglemedarbejdere bliver partnere

Særligt to ildsjæle er i 2020 blevet tilbudt og har accepteret partnerskab i virksomheden, med virkning fra 1/5 2021. Det glæder mig meget, for de er virkelig dygtige hjørnesten i forretningen og jeg ser frem til at dele både ansvar og glæden ved at være virksomhedsejer af en sund og spændende virksomhed, som jeg selv, begejstret har mødt ind på (næsten) hver morgen i 23 år! Men du må vente lidt endnu, før vi løfter sløret for hvem det er. 

Investeringer i sikkerhed og performance

Det også med svær begejstring at jeg kan understrege vores intentioner om at være med helt med fremme, når det kommer til sikkerhed, performance og produktværdi! I december måned indgik aftaler om indkøb af endnu et nyt dubleret NVMe SAN fra PureStorage og nye Fortigate Next Generation firewalls fra Fortinet, begge markedsledere, jf. Gartners Magic Quadrant! 

Det er opgraderinger som vil blive implementeret uden meromkostninger for eksisterende kunder. 

Læs mere om de to opgraderinger i disse to blogposts:

Nyt Tier 2 storage fra Pure Storage
Nye Fortigate firewalls

Der kommer fart på

Både teknisk og forretningsmæssigt 

Igennem hele 2020 har vi som sagt foretaget væsentlige investeringer i ny hardware, som gør at vi samlet set lige nu sidder med noget af det nyeste og bedste udstyr, stort set hele vejen rundt i infrastrukturen. Det giver stabilitet, sikkerhed og super performance. 

Der kommer tilsyneladende også fart på forretningen og det er helt tydeligt at danske virksomheders online tilstedeværelse er kommet op i et højere gear med nedlukning af de mange fysiske butikker. 2021 er startet med et rekordstort antal henvendelser fra potentielle kunder, som vi har knoklet for at afgive tilbud . Heldigvis har vores Salgschef Philip Hegaard lagt et kæmpe arbejde i at få opgraderet og indkøbt bedre applikationer til tilbudsgivning og kundeadministration, vi let kan strukturere og håndtere de mange henvendelser og nye kunder, lige fra tilbudsfasen til onboarding. 

Så alt i alt forventer vi der kommer fart på 2021 og det er vi både administrativt og teknisk godt klædt på til at imødekomme og ser bare frem til at skønt samarbejde med alle eksisterende, nye og kommende kunder i 2021. 

Rigtig godt nytår.

De bedste hilsner,

Martin Helms
Adm. direktør

Postet i:
Ring for en uforpligtende snak

Tlf 70 22 33 04

info@rackhosting.com

Rackhosting ApS, CVR 15777176
Hørskætten 6C, 2630 Taastrup

Copyright © 2000-2022 Rackhosting ApS. Alle rettigheder er forbeholdt. 

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram